nieuws uit NO-Overijssel

Bert Heerink & Friends in Bostheater Gramsbergen


Theater De Voorveghter werkt samen met het Bostheater in Gramsbergen. De eerste gezamenlijke voorstelling is vrijdag 12 juli a.s. Dan komt Bert Heerink met twee goede vrienden naar het openluchttheater in Gramsbergen voor een akoestisch en intiem concert. Samen met Kees Schipper (gitaar en zang) en Bert Brouwers (gitaar en samenzang) brengen ze veel herkenbare muziek uit de jaren ’60 en ’70. En natuurlijk ontbreken ook de eigen nummers uit de latere jaren niet. Het concert begint om 20:30 uur.

Bert Heerink was in de jaren ’80 zanger van de rockband Vandenberg die een wereldhit had met ‘Burning Heart’. In de jaren ’90 scoorde hij solo met nummers die werden geschreven als commercial voor Heineken. ‘Juli july’ werd een super zomerhit in 1995.

Met zijn muzikale vrienden toert Bert inmiddels al een paar jaar langs de muziekcafés en zalen. Op een heerlijk spontane wijze, maar met op en topkwaliteit, brengen zij nummers ten gehore die voor een gezellige sfeer zorgen. Telkens weer wordt vanuit het publiek een blijk van herkenning gegeven; “Oh ja, ‘ken je dié nog?’ En nu dus ook in het Bostheater Gramsbergen! Kaartverkoop Online kunt u kaarten reserveren via www.voorveghter.nl. Kaarten kunnen ook worden gekocht aan de Theaterkassa van De Voorveghter én bij de Regiobank in Gramsbergen.

Pin It on Pinterest