nieuws uit NO-Overijssel

Cardiologen trekken volle zaalUit de wijde regio kwamen zij luisteren naar de lezing ‘Hart voor preventie’, verzorgd door Saxenburgh cardiologen Marlon Olimulder en José Drost. Velen maakten van de gelegenheid gebruik om zich te laten informeren over innovaties in de zorg die je verder kunnen helpen.

De cardiologen hebben de aanwezigen vooral bewustwording willen bijbrengen over de verschillende risicofactoren die een hartinfarct of andere vaataandoening kunnen veroorzaken en vooral ook, wat de mensen er zelf aan kunnen doen om dat te voorkómen. Zij namen het publiek op een laagdrempelige manier mee in de wereld van het hart. Met behulp van een quiz werd de kennis van de aanwezigen getest.

In de pauze was het mogelijk om stands te bezoeken van de afdeling cardiologie Saxenburgh, de Hartstichting, Vitaal Vechtdal en het team Zorg van Nu.

Volgende college
De datum voor het volgende Saxenburgh Publiekscollege is vastgesteld op 20 november, opnieuw in het LOC+ in Hardenberg. Dan zijn de kinderartsen van Saxenburgh aan de beurt.

Pin It on Pinterest