nieuws uit NO-Overijssel

Goede doelendiner tijdens Hardenberg Proeft

HARDENBERG – Het kost een paar centen, maar dan krijg je ook wat: een heerlijk diner dat ook nog eens je gelukshormonen op peil brengt.
Omdat Hardenberg Proeft de 10e editie beleeft wordt het bereiken van deze mijlpaal gevierd met een goede doelendiner op vrijdag 4 oktober.

Zaterdag 5 en zondag 6 oktober wordt de Markt weer omgetoverd tot een openluchtrestaurant waar volop geproefd kan worden. Dat restaurant is een dag eerder het toneel van een diner waarvoor de opbrengst naar een goed doel gaat, namelijk Hospice ’t Huis aan de Vecht. Dit hospice in Hardenberg bestaat ruim tien jaar en heeft al meer dan tweehonderd terminaal zieke mensen (en hun naasten) opgevangen, waarbij bijna al het werk door de bijna vijftig vrijwilligers wordt gedaan.

Verschillende horecabedrijven en speciaalzaken verzorgen vrijdagavond het diner, dat geserveerd wordt aan mooie, gedekte tafels. Volgens de organisatoren wordt het een avondvullend programma met live muziek en goede wijn.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen mail te sturen naar goededoelendiner@hardenbergproeft.nl. Er is plek voor honderd tot honderdvijftig personen. De kosten zijn 85 euro per persoon. Het diner begint om 18.30 uur.

Pin It on Pinterest