nieuws uit NO-Overijssel

HardenbergArt toont grafische kunstHARDENBERG – In wat misschien wel de laatste expositie van HardenbergArt in het LOC+ is, kan tot en met 23 november grafische kunst worden bekeken.

De expositie Panta Rhei (Grieks voor ‘alles stroomt’) toont werk van vijf Nederlandse grafici. Elsbeth Cochius, zelf grafisch kunstenares, heeft als curator deze expositie samengesteld.
Er is werk te zien van Annelien Dam (printmaking), Diana Huijts (op Japanse prentkunst geïnspireerde houtsnedes), Wim Jonkman (litho), Piet Lont (houtsnede) en Henk Tichelaar (ets). De opening van de expositie was vrijdagavond, door een kleine 30 geïnteresseerden bijgewoond.

Verhuizing
Op termijn verhuist HardenbergArt naar de plek waar deze kunstinstelling vandaan kwam, namelijk het Wilhelminaplein. In wat ooit als pand voor een supermarkt is gebouwd wordt vanaf volgend jaar ‘samengewoond’ met de Historische vereniging Hardenberg. De precieze datum van verhuizing is nog niet bekend, zodat het mogelijk is dat na deze expositie nog een tentoonstelling in het LOC+ is te zien.

(Meer beelden op hardenberginbeeld.nl)

Pin It on Pinterest