nieuws uit NO-Overijssel

Rondleidingen windpark Veenwieken

DEDEMSVAART-ZUID – Wie wil zien hoe er gebouwd wordt aan het eerste windpark in de gemeente Hardenberg wordt 7 september op z’n wenken bediend. Initiatiefnemers De Wieken en Pure Energie houden dan een open dag op het bouwterrein van windpark De Veenwieken.

Aanmelden voor deze open dag is verplicht en kan tot uiterlijk 1 september. Dat kan via deze link.  Deelname aan de rondleiding is gratis.

Er is plaats voor maximaal 154 bezoekers, verdeeld over 7 rondleidingen van een half uur. De eerste begint om 10.00 uur, de laatste om 16.00 uur.
Alle rondleidingen beginnen en eindigen bij café-restaurant De Bootsman (Coevorderweg 19, Stegeren). Deelnemers wordt verzocht zich daar te melden op de dag van de rondleidingen. Zij worden vanaf deze locatie naar de windmolens gebracht en vanaf daar terug naar het startpunt.

De rondleidingen zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en bijvoorbeeld afhankelijk zijn van een rolstoel, scootmobiel of rollator. Ook kinderwagens kunnen niet worden meegenomen tijdens de rondleiding.

Wie vragen, opmerkingen of suggesties heeft, kan contact opnemen met Matthijs Oppenhuizen, omgevingsmanager bij Pure Energie. Hij is bereikbaar op info@windparkdeveenwieken.nl of telefoonnummer 06-57870755.

Pin It on Pinterest